Åter igen, ändrade planer..
DATUM: 2014-06-27 | TID: 20:04:09 | KATEGORI: Allt o lite till

Herregud liksom. 
 
Well, den här sommaren värkar inte bli lika tråkig som jag faktiskt hade föreställt mig. Vilket är både positivt, och negativt, tbh. Roligt att jag kommer ha kul iaf. Har ett ridläger på åtta dagar framför mig att se fram emot, sedan är det lite fester som ska genomföras, camping vid havet osv. 
Dock hade jag ju också sett fram emot att träffa gamla kompisar på SSO och gå med i klubbar och bara ha det allmänt mysigt med alla personer. Men, det får la läggas på hyllan tills hösten. Åh, men juste. Då börjar man ju nian och allt blir ett helvete. ;) Nejmen, vi får se vad som händer. Life is like a box of chocolate. ~ 
 
Gammal bild på ett gött häng. 
 
Meeeen vet ni vaad. Jag funderar faktiskt på att skaffa en annan blogg. Well, inte sådan här kind of blog.. Men en 'irl' blogg om vi ska kalla det så. För jag har lust att skriva, + så vill jag foota med alla underbara människor och sedan vill jag ju också visa det jag krafsar ihop med papper och penna. ;) 
Skaffade faktiskt en 'rit' blogg för inte så länge sedan. Men har dock inte skrivit så mycket på den och har den på lösenordskyddad. Och kom på nu hur lame namnet är haha.
Men om det är så att jag faktiskt skaffar en annan blogg så är det så att jag inte kommer länka den härifrån. Ifall ni vill kika in på den får ni helt enkelt kontakta mig på kik. ^^ Haha töntig jag är, mobba inte. Då får du inte se. 
 
Jaja, vi får se hur saker och ting utvecklar sig. Och kom ihåg att köra försiktigt nu, mina vänner. 
 

Ändrade planer.
DATUM: 2014-06-15 | TID: 13:30:57 | KATEGORI: Allt o lite till

Jojomen, 
 
Jag kommer nog inte börja blogga på Måndag igen då jag reser bort på Onsdagen till London i en hel vecka så då blir det lite meningslöst tycker jag. 
Haha, jag kunde nästan förutspå att detta skulle hända. Synsk jag är. 
Nejmen, så ni vet det nu! 
 
Kommer kanske börja senare, men ska resa bort en hel del i sommar, så antagligen inte haha. Men vi får se, gott folk! 
 
Gammal bild på ett gott gammalt gäng. ♥ Fråga inte varför jag har länkat min instagram på bilden. 
 

11 Juni 2014
DATUM: 2014-06-11 | TID: 12:11:15 | KATEGORI: Allt o lite till

Nu har jag sommarlov. Fatta vad skönt, + att jag kan reta alla mina kompisar som fortfarande måste gå till skolan i 2 dagar till. ;) 
Nejmen seriööst, sluta va så töntig Agnes. 
 
Okok, rakt på sak.
 
Som dem flesta av er har jag haft en paus rätt så länge nu, vilket jag faktiskt behövde och ångrar mig zero procent. Då det resulterade i bra betyg, socialt liv osv. Eller aa, bra betyg kanske man kan diskutera lite kring, men för mig var det en stor höjning så det känns tip toop. 
Nu på måndag (16 juni) så fyller min blogg faktiskt två åår vilket är lite kul! Planerar även att ha börjat blogg tills dess, eller så blir det så att jag faktiskt startar upp bloggen på måndag då. 
Till födelsedagen av bloggen så ligger jag och knaprar på lite saker som ska hända. Så som design byte, tävlingar och annat smått och gooott. 
 
DOCK, om man tänker framåt, så måste jag nog lägga ner bloggen och spelandet, om det inte funkar att spela, blogga och studera samtidigt, då jag börjar i 9:an till hösten och vill värkligen inte paja allt nu. Men jag får se hur det går till en början.
Jag kommer dock alltid prioritera läxor och skolan först. Samt så vill man ju spendera tid mer sina kompisar också, så det går nog också före faktiskt. 
 
Nu när jag kommer igång med spelandet, så vill jag bara fråga om någon av er (som fortfarande läser min blogg) om ni har några tips om klubbar! Då SSO är ingenting att spela utan en klubb. 
Jag vet att Manda har sagt att jag är välkommen till Shady Pearls när jag vill, vilket jag tackar otroligt för, underbara du. Men sedan vill man ju också ha lite variation!! Men annars är nog SP det jag kommer satsa på nu, då jag saknar alla WR:are och vill gärna lära känna lite nya peeps. ;) Osså saknar man ju lille Manda Panda, eller huuuur. :-))
 
Jaja, nu får jag nog slänga in en bild så ni får vila ögonen på något. 
 
Det här ska föreställa Adriana Lima och den är inte klar förtillfället och jag vet inte, ser ut som skit. :) Kan inte måla personer, end of discussion.